Studio Sztuki Tańca "Abakurs"

Nawigacja
Portal
  Strona Główna
  O nas
  Koncerty, spektakle
  Międzynarodowy Festiwal Tańca XII Lądeckie Lato Baletowe
  NOCNE SPOTKANIA Z MUZYKĄ I TAŃCEM XII LĄDECKIE LATO BALETOWE 2010
  Spektakle edukacyjne
  Warsztaty
  Regulamin warsztatów 2010 i karta zgłoszeniowa
  Techniki tańca
  Artyści i pedagodzy tańca
  Galeria
  Linki
  Forum
  Szkolenia
  Szukaj
  Noclegi
  Przyjaciele

Użytkowników Online
Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 42
Najnowszy Użytkownik: ~any966

Najaktywniejsi
Na miejscu 1 jest:
~Magdalena

Punktacja:
Ogólne: 23
Bonusy: 0
Kary: 0

2) ~Sabina (2 pkt.)
3) ~Maartynaa (2 pkt.)
4) ~mateusz16_kamyce (2 pkt.)
5) ~Karolina (2 pkt.)
6) ~koralina (1 pkt.)

Reklama

Zobacz Temat
Studio Sztuki Tańca "Abakurs" | Instruktorzy | Opinie o prowadzących warsztaty
Autor warszaty
~Katarzyna
Użytkownik

Dodane dnia kwiecień 30 2007 18:32:04
Zapisałam się w tym roku na zajecia do dwóch świetnych pedagogów. Jednym z nich jest Dariusz Popielarski, w ubiegłym roku widziałam jego występ w Wieczorze Młodych Choreografów, a w tym roku prowadzi zajęcia z Floor barre plus taneic współczesny, powinno być ciekawie.
Drugie zajecia z wyśmienitym tancerzem i choreografem Alexandrem Azarkievitchem.
I może jeszcze jakieś... może ktoś doradzi mi?
Z niecierpliwościa czekam na lato.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: warszaty
~Sabina
Użytkownik

Dodane dnia maj 18 2007 15:04:35
Faktycznie, brzmi nieźlesmiley Ja z kolei już się nie mogę doczekać warsztatów flamenco z Piotrem Piotrowskim, marzy mi się gorący, pasjonujący taniec w rytmach słonecznej Andaluzjismiley A poza tym to jakie warsztaty jeszcze polecacie?
~Karolina
Użytkownik

Dodane dnia maj 04 2008 00:18:48
Katarzyna napisał/a:
Zapisałam się w tym roku na zajecia do dwóch świetnych pedagogów. Jednym z nich jest Dariusz Popielarski, w ubiegłym roku widziałam jego występ w Wieczorze Młodych Choreografów, a w tym roku prowadzi zajęcia z Floor barre plus taneic współczesny, powinno być ciekawie.
Drugie zajecia z wyśmienitym tancerzem i choreografem Alexandrem Azarkievitchem.

Dariusz Popielarski jest niesamowity. Zajecia u niego byly prawdziwa przyjemnoscia, dlatego tez bez wachania zapisalam sie na dwie techniki, ktore prowadzic bedzie w tym roku w Ladku.

Natomiast zdecydowanie nie polecam zajec u Alexandra Azarkievitcza. Dla niego licza sie tylko osoby ze szkol baletowych i na zajeciach poswiecal uwage tylko tym osobom totalnie ignorujac wszystkich pozostalych tzn nie ze szkol baletowych traktujac je jak zlo konieczne. Nie pomoglo nawet zwrocenie mu uwagi, ze na zajeciach sa rowniez i inne osoby. Nie wspomne juz o tym, ze na zajeciach byl nieuprzejmy, krzyczal, wrzeszczal i robil niemile uwagi. Zajecia u niego nie byly zadna przyjemnoscia, a potwierdzeniem tego jest fakt iz wiele osob zrezygnowalo z chodzenia na jego zajecia w trakcie trwania warsztatow, takze z calej grupy, ktora zaczela do koncertu finalowego dosrwalo zaledwie kilka osob, z czego jedna sam wywalil, bo powiedzial ze psuje mu jego choreografie. Totalny koszmar. Zastanawiam sie jak to sie stalo, ze ta osoba w tym roku znowu bedzie prowadzila zajecia. Ja w kazdym razie z pewnoscia nie zapisze sie na zajecia do niego i ciesze sie, ze w tym roku zajecia ze wspolczesnego bedzie prowadzil rowniez Dariusz Popielarski.

Pozdrawiam
Karolina
~baletnica
Użytkownik

Dodane dnia maj 16 2008 00:12:36

Też byłam w 2007 roku na warsztatach Contemporary Dance i jestem bardzo zadowolona z umiejętności prowadzenia zajęć przez Pana Azarkevitcha, który jest wspaniałym, ale zarazem bardzo wymagającym pedagogiem. Pamiętam jedną osobę z grupy, to chyba byłaś Ty. Zupełnie nie radziłaś sobie na zajęciach. Nie potrafiłaś wykonać wiele kombinacji tanecznych i w związku z tym, byłaś cały czas niezadowolona. Nie kłam na forum, że z zajęć Azarkevitcha rezygnowali ludzie, bo to nie prawda! A jeśli nawet ktoś zrezygnował w trakcie warsztatów prowadzonych przez Azarkevitcha, to tylko dlatego, że był wysoki poziom i sobie po prostu nie radził. Do pokazów na zakończenie warsztatów choreograf wybrał te dziewczyny, które nadawały się na występ na scenie. Więc w tym roku musisz wybrać kurs dla osób początkujących, a nie dla osób średnio zaawansowanych czy tym bardziej - zaawansowanych! I postaraj się nie pisać więcej bzdur .

Karolina napisał/a:
Katarzyna napisał/a:

Dariusz Popielarski jest niesamowity. Zajecia u niego byly prawdziwa przyjemnoscia, dlatego tez bez wachania zapisalam sie na dwie techniki, ktore prowadzic bedzie w tym roku w Ladku.

Natomiast zdecydowanie nie polecam zajec u Alexandra Azarkievitcza. Dla niego licza sie tylko osoby ze szkol baletowych i na zajeciach poswiecal uwage tylko tym osobom totalnie ignorujac wszystkich pozostalych tzn nie ze szkol baletowych traktujac je jak zlo konieczne. Nie pomoglo nawet zwrocenie mu uwagi, ze na zajeciach sa rowniez i inne osoby. Nie wspomne juz o tym, ze na zajeciach byl nieuprzejmy, krzyczal, wrzeszczal i robil niemile uwagi. Zajecia u niego nie byly zadna przyjemnoscia, a potwierdzeniem tego jest fakt iz wiele osob zrezygnowalo z chodzenia na jego zajecia w trakcie trwania warsztatow, takze z calej grupy, ktora zaczela do koncertu finalowego dosrwalo zaledwie kilka osob, z czego jedna sam wywalil, bo powiedzial ze psuje mu jego choreografie. Totalny koszmar. Zastanawiam sie jak to sie stalo, ze ta osoba w tym roku znowu bedzie prowadzila zajecia. Ja w kazdym razie z pewnoscia nie zapisze sie na zajecia do niego i ciesze sie, ze w tym roku zajecia ze wspolczesnego bedzie prowadzil rowniez Dariusz Popielarski.

Pozdrawiam
Karolina

Też byłam w 2007 roku na warsztatach Contemporary Dance i jestem bardzo zadowolona z umiejętności prowadzenia zajęć przez Pana Azarkevitcha, który jest wspaniałym, ale zarazem bardzo wymagającym pedagogiem. Pamiętam jedną osobę z grupy, to chyba byłaś Ty. Zupełnie nie radziłaś sobie na zajęciach. Nie potrafiłaś wykonać wiele kombinacji tanecznych i w związku z tym, byłaś cały czas niezadowolona. Nie kłam na forum, że z zajęć Azarkevitcha rezygnowali ludzie, bo to nie prawda! A jeśli nawet ktoś zrezygnował w trakcie warsztatów prowadzonych przez Azarkevitcha, to tylko dlatego, że był wysoki poziom i sobie po prostu nie radził. Do pokazów na zakończenie warsztatów choreograf wybrał te dziewczyny, które nadawały się na występ na scenie. Więc w tym roku musisz wybrać kurs dla osób początkujących, a nie dla osób średnio zaawansowanych czy tym bardziej - zaawansowanych! I postaraj się nie pisać więcej bzdur.
~Karolina
Użytkownik

Dodane dnia maj 18 2008 00:27:20
Droga Baletnico.
Przeczytaj dokladnie co piszesz w swoim poscie, bo sama sobie w nim przeczysz.

Tak sie akurat sklada, ze ja nie mialam problemow z wykonywaniem kombinacji tanecznych pana Azarkevitcha, dotrwalam do konca zajec i wystapilam w ubieglym roku w koncercie finalowym w jego choreografii . Takze osoba ktora opisujesz w swoim poscie na pewno nie jestem ja.

Nie mam pojecia, gdzie Ty uczysz sie tanczyc ale ja studiujac taniec wspolczesny w jednej z najlepszych szkol tanca w Wielkiej Brytanii jestem przyzwyczajona do nieco innego sposobu prowadzenia zajec niz to prezentuje pan Azarkevitch.

Pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia w tym roku.
Karolina
Skocz do Forum:

Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Zapamiętaj mnie

Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w shoutboksie.

~Maartynaa
DATA: wrzesień 24 2008 09:04:34
Hej smiley

~mateusz16_kamyce
DATA: sierpień 11 2008 02:17:37
czesc

~Magdalena
DATA: marzec 20 2007 17:33:46
Dzień dobry!